Ristikoiden kuljetus ja vastaanotto

Kattoristikot kpitkatpyor.jpguljetetaan määränpäähän pääasiassa raskailla erikoiskuljetusajoneuvoilla, jotka on varustettu kappaletavaranosturein. Näin ristikoiden purku onnistuu ilman ulkopuolista apua. Ristikot toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen tai niin pitkälle kuin raskaalla kuljetuskalustolla pääsee. Asiakkaan on etukäteen varmistettava kuljetuskaluston esteetön pääsy purkamispaikalle.

Ristikoita ei yleensä säilytetä tehtaallamme yli kahta viikkoa yli sovitun toimitusajan. Mikäli toimitusta on tarve siirtää, siitä tulisi ilmoittaa vähintään 2-3 viikkoa etukäteen. Kun ristikoiden sovittu toimitusaika lähestyy, soitamme sinulle viimeistään toimitusta edeltävänä päivänä ja varmistamme, että kaikki on valmiina ristikoiden vastaanottoa varten.

rekka1.jpg

Pääsääntöisesti ristikot tuetaan pystyyn pönkkälankkujen avulla sen jälkeen kun ristikkonippu on laskettu aluspuiden tai kuormalavojen päälle ja nippu on vielä kiinni nosturissa. Myös puuta tai seinää vasten tukeminen on mahdollista. Ristikot voivat olla työmaalla peittämättä 2 viikkoa. Mikäli varastointiaika työmaalla on pidempi, olisi ne hyvä peittää esim. pressulla.

Tehtaalla ristikot säilytetään hallissa, sateelta suojassa, siihen asti kunnes kuljetus tapahtuu.