Tarjouspyynnöt

Tarjouspyynnön voitte tehdä meille joko puhelimitse, postitse, faxilla, sähköpostitse (pohri@pohri.fi), sivustomme kautta tai tulemalla henkilökohtaisesti toimistollemme käymään (soita etukäteen). Mikäli sinulla ei ole riittävää tietoutta tai piirustuksia tarjouspyynnön tekemistä varten, autamme sinua parhaamme mukaan myös suunnittelussa. Muista ilmoittaa myös toivottu toimitusaika.

Tarjouspyyntö kattoristikoista:

Kattoristikoista paras tapa tahdä tarjouspyyntö on lähettää meille kattoristikon mittapiirustukset, eli kattoristikkokaaviot. Ristikkokaavioissa tulisi esittää ristikon päämitat kuten alapaarteen pituus, tukikorkeus, kaltevuus/kokonaiskorkeus sekä muut tärkeät tiedot kuten lukumäärä,k-jako, katemateriaali ja toimituspaikkakunta. Jos kyseessä on mitoiltaan yksinkertaiset ristikot ja sinulla ei ole piirustuksia, voit halutessasi tehdä tarjouspyynnön myös sivustomme tarjouspyyntölomakkeen kautta. Valitse ristikkotyyppi josta haluat tehdä tarjouspyynnön lomakkeen avulla:

Precut katkonta- ja työstöpalvelu:

Ilmoita tekstillä tai piirustuksilla haluamasi puuosien dimensiot, mitat ja määrät, niin teemme sinulle tarjouksen tuotteistasi. Työstetyt osat toimitetaan ristikkotoimituksen mukana rahtivapaasti, mutta myös erillistilaukset ovat mahdollisia. Automaattisten tuotantolaitteiden ansiosta katkonta tarjotaan yleensä kiinteään metrihintaan työstön ja katkonnan ominaisuuksista riippumatta. Palvelua tarjotaan pienistä määristä aina suuriin tehdaseriin saakka.

Mittatilaus Precut-paketit:

Jos haluat rakennuksestasi runko-ja ristikkopaketin suunniteltuna, lähetä meille luonnokset / piirustukset, niin teemme sinulle tarjouksen niiden perusteella. Luonnoksena riittää usein jopa selkeästi tehty lyijykynäpiirros.